Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gemetselde gevels gaan na jaren vaak in conditie achteruit: er ontstaan scheuren, ze worden vuil, voegen laten los of er ontstaan vochtproblemen. Veldhuizen Gevelrenovatie is gespecialiseerd in het renoveren van gemetselde gevels. Wij zorgen dat uw specifieke probleem wordt opgelost en het metselwerk er weer tientallen jaren tegen kan.

Complete dienstverlening

We bieden u een totaalpakket:

  • Uithakken van oude voegen;
  • Reinigen van de gevel onder hoge druk of door de gevel te stralen;
  • Herstellen van scheuren en schades;
  • Opnieuw voegen;
  • Impregneren.

Daarnaast verzorgen we ook alle bijkomende werkzaamheden. Van het vernieuwen van een schoorsteen of de raamdorpels, het inmetselen van lateien, het vervangen van ankers tot het aanbrengen van lood.

Minimale overlast

Veldhuizen Gevelrenovatie werkt met minimale overlast voor gebruikers van een pand en voor de omgeving. We gebruiken milieuvriendelijke methoden die minimaal stof produceren. De stof die ontstaat zuigen we direct af met onze krachtige afzuigunit. Het uithakken van voegen levert geluidsoverlast op die we niet kunnen voorkomen. We stemmen met u af dat we dit doen op een moment dat dit voor u de minste hinder oplevert. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie werken we netjes en houden uw paden en tuin goed in de gaten. Vaak hebben we genoeg aan een meter werkruimte voor de gevel. En uiteraard nemen we al het afval mee.

Vrijblijvende offerte?

Laat je gegevens achter!
WhatsApp Appen?