Voor telefonisch contact: 033 - 234 0300

Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voegwerk

Bij renovatie van een gevel is het voegwerk de laatste stap. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie wordt dit beeldbepalende stuk vakwerk verzorgd door een team van ervaren voegers. Marco Veldhuizen kan u alles vertellen over de verschillende soorten voegen en het karakter ervan. Hij is zelf een ervaren voeger. We garanderen een hoge kwaliteit voegwerk tegen een reële prijs.

Platvol, glad, knip- of snijvoeg… 


Het team van Veldhuizen past alle soorten voegen toe: onder andere de platvolle, de gladde, de kam- of borstelvoeg. Maar ook  de meer ambachtelijke knip- en snijvoeg. Deze klassieke typen voegwerk worden vaak toegepast bij monumentale gebouwen. Maar ook in nieuwbouw worden ze gebruikt.  

Altijd een proefstuk


Voordat we met het voegen beginnen zetten we altijd eerst een of meer proefstukjes op.  Zo kunt u, met uw eigen metselwerk als achtergrond, een weloverwogen besluit nemen, zowel over de soort voeg als over de kleur.

Geen witte uitslag! 


Veldhuizen Gevelrenovatie levert kwaliteit. Daarom voegen wij standaard in herfst en winter Calcium Guard toe aan de voegspecie. Dit middel voorkomt witte uitslag op de gevel, die vaak ontstaat in natte periodes. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi resultaat.